Basa Landa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | Owah sumber]

Basa Landa kuwe klebu rumpun basa Jermanik kulon sing dituturna nang negara Landa karo bekas daerah jajahane. Nang basa Landa, basa kiye diarani het Nederlands utawa de Nederlandse Taal. Nang basa Inggris diarani Dutch utawa The Dutch Language.

Sejarah[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.