Basa Landa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Basa Landa kuwe klebu rumpun basa Jermanik kulon sing dituturna nang negara Landa karo bekas daerah jajahane. Nang basa Landa, basa kiye diarani het Nederlands utawa de Nederlandse Taal. Nang basa Inggris diarani Dutch utawa The Dutch Language.

Sejarah[sunting | besut sumber]