Kategori:Geografi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Kategori utama

! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Geografi.


Pambuka[sunting | besut sumber]

Geografi bisa diarani ngelmu bumi.

Pangerten[sunting | besut sumber]