Paraguay

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Paraguay
Lambang Paraguay

Paraguay kuwe negara nang Benua Amerika Kidul.