Barbados

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Barbados
Lambang Barbados

Barbados yakuwe negara nang kepuloan Karibia.