Kepuloan Karibia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karibia

Kepuloan Karibia utawa Hindia Kulon yakuwe kepuloan nang Laut Karibia.