Haiti

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Haiti
Lambang Haiti

Haiti yakuwe negara nang Kepuloan Karibia.