Honduras

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Honduras
Lambang Honduras

Honduras yakuwe negara nang benua Amerika Lor.