Ukraina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Ukraina
Lambang Ukraina

Ukraina yakuwe negara nang Benua Eropa.