Menyang kontèn

Kunduran, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kecamatan Kunduran
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kunduran iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia. Kecamatan Kunduran wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan Todanan lan Kecamatan Japah, ing sisih wétan karo Kecamatan Ngawen, ing sisih kidul karo Kecamatan Jati lan ing sisih kulon karo Kabupaten Grobogan.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]



Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Kunduran