Menyang kontèn

Kunduran, Kunduran, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kunduran
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Kunduran
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Kunduran kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Kunduran, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]