Japah, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Japah
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Japah iku salah siji kecamatan ing Kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Japah
  2. Pengkolrejo
  3. Bogorejo
  4. Ngiyono
  5. Sumberejo (11)
  6. Wotbakah
  7. Harjowinangun
  8. Ngrambitan
  9. Padaan
  10. Tengger
  11. Beganjing
  12. Bogem
  13. Tlogowungu
  14. Dologan
  15. Ngapus
  16. Krocok
  17. Kalinanas
  18. Gaplokan



Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Japah