Jiken, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Jiken
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Jiken iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Bangowan
  2. Bleboh
  3. Cabak
  4. Genjahan
  5. Janjang
  6. Jiken
  7. Jiworejo
  8. Ketringan
  9. Nglebur
  10. Nglobo
  11. Singonegoro


Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Jiken