Bleboh, Jiken, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bleboh
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Jiken
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Bleboh kuwe salah siji desa nang Kecamatan Jiken, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]