Kedungtuban, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Kedungtuban
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kedungtuban iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Bajo
  2. Galuk
  3. Gondel
  4. Jimbung
  5. Kalen
  6. Kedungtuban
  7. Kemantren
  8. Ketuwan
  9. Klagen
  10. Nglandeyan
  11. Ngraho
  12. Panolan
  13. Pulo
  14. Sidorejo
  15. Sogo
  16. Tanjung
  17. Wado


Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Kedungtuban