Jepon, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kecamatan Jepon
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Jepon iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Bacem
  2. Balong
  3. Bangsri
  4. Blungun
  5. Brumbung
  6. Gedangdowo
  7. Geneng
  8. Gersi
  9. Jatirejo
  10. Jepon
  11. Jomblang
  12. Kawengan
  13. Kemiri
  14. Ngampon
  15. Nglarohgunung
  16. Palon
  17. Puledagel
  18. Semampir
  19. Semanggi
  20. Seso
  21. Soko
  22. Sumurboto
  23. Tempellemahbang
  24. Turirejo
  25. Waru


Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Jepon