Menyang kontèn

Kradenan, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kecamatan Kradenan
Kabupaten
Kabupaten Blora
Camat
---
Wewengkon
---
Pedunung
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kradenan iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]


Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kecamatan Kradenan