Ngrawoh, Kradenan, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngrawoh
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Kradenan
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Ngrawoh kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kradenan, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kradenan, Blora