Donan, Cilacap Tengah, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Donan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Cilacap Tengah
Wewengkon -
Pedunung -

Donan kuwe salah siji desa / kalurahan nang Kecamatan Cilacap Tengah, Kabupaten Cilacap, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.