Kampung Laut, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kampung Laut
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
146,14 Kilomèter pesagi -
17.263 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Kampung Laut kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.