Cimanggu, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Cimanggu
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
Drs. ROCHMAN, M.Si
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Cimanggu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cilacap. letake antarane kecamatan Karang Pucung karo kec Majenang

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Desa Cimanggu, Desa Bantar Panjang, Desa Panimbang, Desa Karangreja, Desa Bantarmanggu, Desa Rejodadi, Desa Negara Jati, Desa kutabima, Desa Cisalak, Desa Pesangahan, Desa Cijati

Hasil Bumi[sunting | besut sumber]

Pertanian (Sawah), Perkebunan (Terung, Bangkuang),Kayu

  • NB = tolong dicek
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.