Sidareja, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidareja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Wewengkon - km²
54,95 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa[1]

Sidareja kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Pembagiyan administratif[sunting | besut sumber]

Pembagiyan administratif nang Kecamatan Sidareja yakuwe:[1]

  1. Gunungreja
  2. Karanggedang
  3. Kunci
  4. Margasari
  5. Penyarang
  6. Sidamulya
  7. Sidareja
  8. Sudagaran
  9. Tegalsari
  10. Tinggarjaya

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sidareja, Cilacap