Binangun, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Binangun
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
51,42 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Binangun kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Alangamba
  2. Bangkal
  3. Binangun
  4. Jati
  5. Jepara Kulon
  6. Jepara Wetan
  7. Karangnangka
  8. Kemojing
  9. Kepudang
  10. Pagubugan
  11. Pagubugan Kulon
  12. Pasuruhan
  13. Pesawahan
  14. Sidaurip
  15. Sidayu
  16. Widarapayung Kulon
  17. Widarapayung Wetan