Cilacap Selatan, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cilacap Selatan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
9,11 Kilomèter pesagi -
78.697 (2016) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cilacap Selatan kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Cilacap
  2. Sidakaya
  3. Tambakreja
  4. Tegalkamulyan
  5. Tegalreja