Cilacap, Cilacap Selatan, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cilacap
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Cilacap Selatan
Kodepos 53211
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -
Tilpun

Cilacap kuwe salah siji kelurahan nang kecamatan Cilacap Selatan, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia. Jarake kira-kira 2 km sekang pemerintahan Kecamatan Cilacap Selatan, 2 km sekang Pemerintahan Kabupaten Cilacap, 246 km sekang ibu kota Provinsi Jawa Tengah, dan 428 km sekang Ibu Kota Negara Indonesia. Kelurahan Cilacap kiye termasuke desa sing paling kidul batese langsung karo selat Nusakambangan, dadine secara geografis Cilacap termasuk desa sing mentok (buntu), ora ana jalus sing apik sing nghubungna meng kota-kota besar. Kelurahan Cilacap duwure sekitar 4 meter nang nduwure permukaan laut.

Batas Wilayah[sunting | besut sumber]

Lor Desa Tegalkamulyan
Kidul selat Nusakambangan
Wetan Samudra Indonesia
Kulon desa Sidakaya