Sampang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sampang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
27,3 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa[1]

Sampang kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Sampang dibagi dadi 10 desa yakuwe:[1]

  1. Brani
  2. Karangasem
  3. Karangjati
  4. Karangtengah
  5. Ketanggung
  6. Nusajati
  7. Paberasan
  8. Paketingan
  9. Sampang
  10. Sidasari

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sampang, Cilacap