Karangjati, Sampang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangjati
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Sampang
Kodepos 53273
Wewengkon -
Pedunung 3.200 jiwa
Kepadhetan -

Karangjati kuwe desa nang kecamatan Sampang, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.


Cithakan:Sampang, Cilacap