Paberasan, Sampang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paberasan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Sampang
Kodepos 53273
Wewengkon -
Kepadhetan -

Paberasan kuwé salah siji desa nang kecamatan Sampang, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.