Cithakan:Kota nang Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan kiye teyeng diwenehi prefiks lan sufiks. Kanggo parameter lan conto nganggone, deleng Cithakan:Indonesia#Parameter.