Kota Pekanbaru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Pekanbaru

Kota Pekanbaru kuwe ibukota propinsi Riau, Indonesia.