Riau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Riau Yakuwe propinsi nang Indonesia. Amba propinsi kiye 87.023 ewu km² terus jumlah wonge ana 6.868.782 wong sensus taun 2019.