Kota Pontianak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Pontianak

Kota Pontianak yakuwe ibukota propinsi Kalimantan Kulon, Indonesia.