Kota Depok

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kota Depok yakuwe salah siji kota sing ana nang provinsi jawa kulon, indonesia.