Kota Palangka Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Palangkaraya yakuwe ibukota propinsi kalimantan tengah, Indonesia