Kota Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Palembang

Kota Palembang yakuwe ibukota propinsi Sumatra Kidul, Indonesia.