Kota Kupang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Kupang

Kota Kupang yakuwe ibukota propinsi Nusa Tenggara Wetan, Indonesia.