Kota Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Kota Gorontalo

Kota Gorontalo yakuwe ibukota propinsi Gorontalo, Indonesia.