Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Gorontalo
Lambang Gorontalo

Gorontalo yakuwe propinsi nang Pulo Sulawesi, Indonesia.