Kota Banjarmasin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Banjarmasin

Kota Banjarmasin yakuwe ibukota propinsi Kalimantan Kidul, Indonesia.