Kota Pangkal Pinang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Pangkal pinang yakuwe ibukota propinsi kepulauan bangka belitung, Indonesia