Kepulauan Bangka Belitung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

kepulauan bangka belitung yakuwe propinsi sing ana nang pulo sumatra, Indonesia