Kota Jambi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Jambi

Kota Jambi kuwe ibukota propinsi Jambi, Indonesia.