Kota Manado

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Manado

Kota Manado yakuwe ibukota propinsi Sulawesi Lor, Indonesia.