Sulawesi Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Sulawesi Utara

Sulawesi lor yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi Indonesia.