Kota Bengkulu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Bengkulu

Kota Bengkulu yakuwe ibukota propinsi Bengkulu, Indonesia.