Bengkulu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Bengkulu
Lambang Bengkulu

Bengkulu yakuwe propinsi sing ana nang pulo Sumatra, Indonesia.