Kota Ambon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Ambon

Kota Ambon kuwe ibukota propinsi Maluku, Indonesia.