Kota Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Banda Aceh

Kota Banda Aceh kuwe ibukota propinsi Aceh, Indonesia.