Syiah Kuala, Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Syiah Kuala
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Banda Aceh
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Syiah Kuala kuwe salah siji kecamatan nang kota Banda Aceh, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Syiah Kuala, Banda Aceh Cithakan:Kota Banda Aceh