Syiah Kuala, Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Syiah Kuala
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Banda Aceh
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Syiah Kuala kuwe salah siji kecamatan nang kota Banda Aceh, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Syiah Kuala, Banda Aceh Cithakan:Kota Banda Aceh