Lueng Bata, Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lueng Bata
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Banda Aceh
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Lueng Bata kuwe salah siji kecamatan nang kota Banda Aceh, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Lueng Bata, Banda Aceh Cithakan:Kota Banda Aceh