Lueng Bata, Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lueng Bata
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Banda Aceh
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Lueng Bata kuwe salah siji kecamatan nang kota Banda Aceh, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Lueng Bata, Banda Aceh Cithakan:Kota Banda Aceh