Banda Raya, Banda Aceh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banda Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Banda Aceh
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Banda Raya kuwe salah siji kecamatan nang kota Banda Aceh, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Banda Raya, Banda Aceh Cithakan:Kota Banda Aceh